Dr. Gribalsky – Ortodonts

Dr. Igor Gribalsky Dr. Igors Gribalskis Orthodontist Ortodonts Logo

 +371 25757143

Kapes – Vai tās Jums ir piemērotas un to izmaksas?

1) Uzziniet, vai kapes ir piemērotas Jūsu situācijā

clear aligner transparent dr. gribalsky

2) Iegūstiet individuālu novērtējumu

* Līdz Marta beigām 2019

Taisni zobi bez breketēm

JAUNUMS!

Mēs esam izstrādājuši jaunu protokolu, lai piedāvātu BEZMAKSAS novērtējumu, kura pamatā ir fotoattēlu komplekts, kuru jūs uzņemat un nosutāt mums. Lai uzzinātu vairāk un saņemtu instrukcijas, sazinieties ar mums pa e-pastu: [email protected]

Skatīt vairāk informaciju zemāk

Kādēļ?

Kāpēc mēs nolēmām pārtraukt piedāvāt breketus ?

 

Ortodontiskajai ārstēšanai ar breketēm ir vairāk ārkārtas problēmu. Ārstēšanā ir grūtāka, prasīgāka un nepieciešams biežāk apmeklēt klīniku, salīdzinot ar kapēm. Saskaņā ar mūsu jaunāko pieredzi ar ārkārtas stāvokli, kas saistīts ar Covid-19, visas zobārstniecības procedūras  ar breketēm bija jāatliek uz nenoteikto laiku un vissliktākais bija tas, ka ārstēšanas progress aizgāja atpakaļ juridisko ierobežojumu dēļ. Tomēr ar kapēm mēs varējām turpināt savus pakalpojumus, izmantojot mūsdienīgas komunikācijas metodes un kapu piegādi pacientiem, viņiem nav jāierodas klīnikā.

 

Šo iemeslu dēļ mēs ierobežojam savus pakalpojumus, piedāvājot tikai ārstēšanu ar caurspīdīgajām kapēm. Dr Gribalsky komanda ir apmācīta darbam ar kapēm, un mēs turpinām sniegt šos pakalpojumus bez izmaiņām.

 

 

Turklāt, ņemot vērā pašreizējo situāciju, kas finansiāli ietekmē gandrīz visus, mēs piedāvājam ierobežota laika režīmu par pazeminātu cenu. Mēs piedāvājam arī iespējas sadalīt maksājumu vairākās daļās papildu ērtībām.

Kā?

Ārstēšana ar kapēm ir ļoti individuāla. Cenas ir ļoti atkarīgas no tā, cik daudz kapju nepieciešams zobu iztaisnošanai. Parasti cenas ir no 600-1600 eiro par žokli. Tomēr nav iespējams noteikt cenas, neredzot zobus un neizprotot jūsu vēlmes no ārstēšanas.

Kā uzzināt, vai ārstēšana ar kapēm ir piemērota jūsu gadījumam un kāda būs apmēram cena ?

Mēs piedāvājam 2 iespējas:


1) Bezmaksas vērtējums, pamatojoties uz fotogrāfijām, kuras jūs mums iesniedzat:
Ja jūs mums iesniegsiet zobu un smaidu fotoattēlus kopu, kā arī aizpildīsiet anketu, kuru mēs jums nodrošināsim (Lai saņemtu instrikcijas kā to izdarīt sūtiet mums e-pastu uz  [email protected]), mēs varēsim sniegt jums atbildi, vai jūsu gadījumā piemērota ārstēšana ar kapēm, kā arī aptuvenu izmaksu aprēķinu.

Jāņem vērā, ka, ja Jūs nolemsiet turpināt ārstēšanu, vienalga būs jāuztaisa tad 3D skenēšana un profesionālās fotogrāfijas (50 EUR).

2) Profesionālā ierakstu novērtēšana (50 eiro):
Ja jūs izvēlaties apmeklēt mūsu klīniku pie kāda no mūsu darbiniekiem, tad 1 nedēļas laikā saņemsiet detalizētu jūsu gadījuma novērtējumu. Lai sniegtu šo aprēķinu, jums būs jāuztaisa profesionālu zobu fotoattēlu komplektu, jūsu zobu 3D skenēšanu, kas tiks veikta plānotajā vizītes laikā:
3D skenēšana ir digitāls zobu nospiedums, kas spēj sniegt mums pilnu 3D skatu uz jūsu zobiem. Šo 3D skenēšanu izmanto arī vēlāk, lai sagatavotu 3D plānu, ja izvēlaties turpināt procesu pēc sākotnējās novērtēšanas.

Svarīga informācija par mūsu pašreizējiem pakalpojumiem:
Ortodontiskos pakalpojumus mūsu praksē vada Dr. Gribalsky, un tos veic viņš un viņa komanda. Sakarā ar to, ka arvien vairāk cilvēku interesējas par mūsu ekskluzīvajiem pakalpojumiem, Dr. Gribalsky ir papildinājis un apmācījis komandas biedrus, lai varētu vairāk piedāvāt cilvēkiem skaistus  smaidus.
Piecu gadu laikā Dr. Gribalskis dzīvo Zviedrijā un dažas reizes mēnesī viņš ir devies uz Rīgu, lai apskatītu savus pacientus. Mūsdienu ceļošanas problēmu dēļ pēdējo mēnešu laikā, kopš februāra beigām viņš nevarēja ierasties Latvijā.
Viņa prombūtnes laikā visu mūsu aktīvo pacientu ārstēšanu (ar breketēm un kapēm) turpina viņa kolēģe un komanda Rīgā, balstoties uz viņa norādījumiem un pieejamību tiešsaistē.

Dr Gribalsky:

Šajā brīdī es vēlētos pārliecināt, ka es piedalos katrā lēmumā un ārstēšanas posmā. Ārstēšanas kvalitāti un efektivitāti neietekmē pat tad, ja es fiziski neesmu klāt. Vissvarīgākās ārstēšanas daļas (kas ir ārstēšanas plāns un precīzs apraksts / instrukcijas, kas jādara) stingri nodrošinātas ar mani, un katrs ārstēšanas process tiek stingri uzraudzīts.

Piedāvājums

Pierakstieties uz pieņemšanu pie darbinieka( ne  pie daktera Gribaļska), tālruņa numurs +371 25757143 vai [email protected]

Ko sagaidīt:

  1. Anketas aizpildīšana (skatīties zemāk)
  2. Profesionāla stomatoloģiska fotogrāfija
  3. 3D Jūsu zobu skenēšana

Dr. Gribalsky pārbaudīs Jūsu iegūto informāciju 3-7 darba dienu laikā un sniegs Jums:

  1. Atbildi, vai Jūsu situāciju var izlabot ar kapēm
  2. Individuālu cenas novērtējumu ārstēšanai ar kapēm vai bez

 

Kopējā summa par augšup minēto: 60€ 30€  (Parasti šis pakalpojums {atbildes} sākuma cena ir no 60€ : Konsultacija + nepieciešamie izmeklējumi)

Lai saņemtu anketu un piedāvājumu, aizpildiet šo formu:

! Bez tās mēs nevarēsim sniegt iepriekšēju novērtējumu

Svarīgas piezīmes:

Ņemiet vērā, ka tā nav klasificēta kā konsultācija un nesatur smalku ārstēšanas plānu. Pēc tam kad Jūs saņemsiet tekošo piedāvājumu, ir garantēti piedāvāta atlaide 30% apmērā pirmai konsultācijai

* Pilnīgam ārtstēšanas plānam ir piemēroti papildus pieraksti un izmeklējumi. Tāpat konsultācijas pie daktera Gribaļska.

** Ja Jūs neinteresē dotais piedāvājums, bet vēlaties pierakstīties uz konsultāciju pie daktera Gribaļska, lūdzu sazinieties ar numuru  +371 25757143 vai [email protected]

Konsultācijas cena : 45€

Skenēšanas cena( pēc vienošanās) 30€

Kādēļ?

Dr. Gribaļska komanda ir papildināta ar jauniem komandas biedriem un jauniem, mūsdienīgiem tehnoloģiskiem pilnveidojumiem. Šī akcija tika veikta, lai paaugstinātu klientu zināšanas un jaunu, laimīgu klientu piesaistīšanai.

Vislielākā problēma neredzamo kapju tirgū ir tajā ka, lielākā daļa cilvēku nezin vai ir iespējama ārstēšana viņu situācijā un kāda ir ārstēšanas cena, par cik cenas diapazons variē no 800- 3500 eiro atkarībā no grūtības pakāpes. Šis piedāvājums Jums sniegs individuālu vērtēšanu atkarībā no Jūsu konkrētās situācijas.

Caurspīdīgas kapes

Caurspīdīgas kapes (Elaineri) ir neredzama zobu iztaisnošanas sistēma bez breketēm, kuras pacients maina ik pēc 2 nedēļām pats. Tās ir individuāli pielāgotas katram gadījumam atsevišķi, un tiek pielāgotas katra cilvēka zobu anatomijai. Tās ir ļoti plānas un caurspīdīgas, līdz ar to kapes ir praktiski neredzamas. Ar šodienas tehnoloģijām, caurspīdīgas kapes var nodrošināt ārstēšanas iespējas daudzos dažādos gadījumos bez nepieciešamības valkāt breketes.

Airnivol Kapes Dr. Gribalsky

12 priekšrocības kapēm pār breketēm:

Estētiski

Praktiski neredzamas

Turpiniet smaidīt visu ārstēšanas laiku

Ietaupi laiku

Mazāk apmeklējuma reižu pie daktera

Ātrāka un vienkāršāka zobu tīrīšana

Higiēna

Lieto zobu birste un diegs kā ierasti

Nav nepieciešamas īpašas zobu birstes un citi piederumi

Droši

Nekaitē vaigiem un lūpām

Izgatavotas no hipoalerģiska materiāla

Izņemamas

Ja nepieciešams, kapes var izņemt īpašos gadījumos

Praktiski

Jūs varat turpināt bez īpašiem ierobežojumiem ikdienas un sporta aktivitātes

 

Nav pārtikas ierobežojumu

Noņemot tās Jūs varat ēst un dzert jebko

Laika elastība

Vieglāk veikt ārstēšanu biežu ceļojumu un aizņemta dzīves veida gadījumos

Komfortabli

Mazāk sāpju ārstēšanas laikā
Viegli lietot

Individuāli

Tās ir pielāgotas Jūsu īpašai situācijai un veic ārstēšanu ātrāk un daudz efektīvāka

Runa

Bez īpašām runas izmaiņām

Ātrāka ārstēšana

Daudzos gadījumos ārstēšanas ilgums ir par 50% ātrāks

Kā tas darbojas?

Daži no mūsu laimīgiem smaidiem:

Before and after smile 1
Before and after smile 3
Before and after smile 2

  Dr. Gribalsky – Ortodonts

Dr. Igor Gribalsky Dr. Igors Gribalskis Orthodontist Ortodonts Logo

 +371 25757143